Αλλαγή κωδικού

Your search results

Τρόποι πληρωμής

Το www.lydialithoshouses.gr σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε χρήση πιστωτικών καρτών με ασφάλεια και να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής των παραγγελιών σας. Οι τρόποι αυτοί είναι:

 • Χρέωση πιστωτικής κάρτας: Πληρώστε άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια με την πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη σας κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express) μέσω του συστήματος Alpha e-Commerce. Με την ολοκλήρωση της κράτηση η κάρτα σας θα χρεώνεται με το ακριβές ποσό του συνόλου των αγορών σας. Ο αριθμός της κάρτας που μας δίνετε είναι απόλυτα ασφαλής εφόσον καταγράφεται στο περιβάλλον της Τράπεζας Alpha Bank μέσω της οποίας πραγματοποιείται η συναλλαγή.
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Καταβάλετε το 50% του ποσού
  Alpha Bank
  Swift code: CRBAGRAA
  IBAN: GR8401403940394002002000982
  Δικαιούχος: Μαδιανού Καλλιόπη
 • Ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass
 • Paypal: kmadianou@gmail.com

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha :eCommerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.