Αλλαγή κωδικού

Your search results

Υποδοχή

Καλώς ορίσατε στον ιστοχώρο των ενοικιαζόμενων επιπλωμένων κατοικιών «Λυδία Λίθος», που βρίσκονται στην Βολισσό, ένα παραδοσιακό χωριό στη Βορειοδυτική Χίο, μία περιοχή ενταγμένη στο Ευρωπαϊκό οικολογικό δίκτυο Natura 2000 λόγω της πλούσιας βιοποικιλότητας.

Οι κατοικίες είναι διαμορφωμένες κατάλληλα για να εξυπηρετήσουν την ολοκληρωμένη παραμονή σας, παρέχοντας όλο τον βασικό εξοπλισμό μιας σύγχρονης κατοικίας, με απλοποιημένη αισθητική για όλα τα γούστα.

Κάθε κατοικία διαθέτει βεράντα με θέα στον κήπο και έπιπλα εξωτερικού χώρου, κλιματισμό, wi-Fi, συνδρομητική τηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση,πλήρη εξοπλισμό οικοσκευών.

Η αγάπη μας για την καθαριότητα και την ανθοκομία είναι έκδηλη περνώντας το κατώφλι της κεντρικής εισόδου, καρποφόρα δέντρα, καλλωπιστικά φυτά κυρίως τριανταφυλλιές θα σας δημιουργήσουν αίσθηση αγαλλίασης και γαλήνης, αφεθείτε κατά την παραμονή σας και απολαύστε τους ήχους και τα χρώματα της φύσης.

Θα σας υποδεχτούμε με ανθρωπιά και θα φροντίσουμε την αξιοπρεπή διαμονή σας στο συγκρότημα στα πρότυπα της παραδοσιακής ελληνικής φιλοξενίας. Η Βολισσός είναι ένας ιδανικός τόπος διαμονής στη Χίο, θα έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε τόσο την ευρύτερη περιοχή όσο και το υπόλοιπο νησί.

Το μεγαλείο του κάστρου που δεσπόζει στον λόφο του χωριού, οι παραδοσιακές πλατείες με τα καφενεία τους, το καθαρό περιβάλλον, οι περίπατοι στη φύση, παραδοσιακή χιακή κουζίνα & ζαχαροπλαστική με τοπικά προϊόντα, πανέμορφες παραλίες και φιλόξενοι γνήσιοι άνθρωποι είναι μερικούς από τους λόγους που …

η Βολισσός θα κατακτήσει την καρδιά σας!